» Naschoolse opvang Almere

Naschoolse opvang Almere

In onze naschoolse opvang in Almere staat het welzijn van de kinderen voorop. Onze pedagogisch onderlegde leidsters doen er dan ook alles aan om het de kinderen in onze naschoolse opvang in Almere naar het zin te maken. Zo hebben de kinderen alle mogelijkheid met elkaar te spelen, maar er is ook voldoende gelegenheid voor de kinderen op zich lekker even terug te trekken. In onze naschoolse opvang in Almere kunnen de kinderen zich onder meer vermaken met de boeken in de leeshoek, met de Wii spelcomputer en in de kookhoek of de creatieve hoek. Buiten is tevens een speelhuis en een tafeltennistafel aanwezig.

De dieren van onze naschoolse opvang in Almere

Onze naschoolse opvang in Almere is gevestigd in een boerderij, waar onder meer een echte hooiberg aanwezig is. Deze hooiberg wordt omringd door kleine dieren, als kippen, vogels en konijnen. De kinderen die naar onze naschoolse opvang in Almere komen, kunnen zich dan ook optimaal vermaken met de dieren en deze helpen verzorgen. Wij hebben twee groepen kinderen in onze naschoolse opvang in Almere; de groep voor kinderen van 4-8 jaar en een groep voor kinderen van 8-13 jaar.

Contact

Wilt u meer weten over onze naschoolse opvang in Almere? Neemt u dan eens een kijkje op onze website, waar u meer informatie vindt over ons kinderdagverblijf en onze naschoolse opvang in Almere. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 06 – 22 63 73 54 of vul het contactformulier op onze website in. U bent van harte welkom.