» Kinderopvang De Boerderij

Kinderopvang De Boerderij

Kinderopvang De Boerderij is te vinden in een prachtige West-Friese boerderij in Almere Poort en vormt samen met Buitenschoolse opvang De Hooiberg KinderCentrumAlmere (KCA). Zowel in Kinderopvang De Boerderij als in De Hooiberg staat het welzijn van kinderen voorop. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen, zich goed kunnen vermaken en vooral veel plezier hebben in onze buitenschoolse opvang en in Kinderopvang De Boerderij.

Kinderopvang De Boerderij is de beste keuze

Als ouder wilt u uiteraard het beste voor uw kind. Kinderopvang De Boerderij biedt ieder kind alle gelegenheid zich te ontwikkelen, te vermaken en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. Daarnaast zijn er enkele dieren bij Kinderopvang De Boerderij aanwezig, rond de traditionele hooiberg buiten. De kinderen die onze buitenschoolse opvang of Kinderopvang De Boerderij bezoeken, kunnen dan ook altijd de dieren bezoeken of deze helpen verzorgen met de leidsters. Zo is er voor ieder kind iets leuks te doen, waardoor Kinderopvang De Boerderij gegarandeerd de beste keuze is.

Contact

De kinderen die naar Kinderopvang De Boerderij komen worden ingedeeld in twee groepen, van 0-2 jaar en van 2-4 jaar. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid op te trekken met leeftijdsgenootjes. Zowel binnen als buiten is er voldoende te zien en te doen voor de kinderen, zowel voor de baby’s en dreumesen als voor de peuters en kleuters. Wilt u meer weten of heeft u interesse in de diensten van Kinderopvang De Boerderij, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 06 – 22 63 73 54 of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.