» Kinderopvang Almere

Kinderopvang Almere

Zoekt u een kinderopvang in Almere? Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van een professionele kinderopvang in Almere, dan zijn er diverse locaties waar u terecht kunt. Als ouder wilt u het beste voor uw kind en dit betekent dat de leidsters van de betreffende kinderopvang in Almere zich optimaal inzetten voor het welzijn en het plezier van de kinderen. Dan bent u aan het juiste adres bij Kinderopvang De Boerderij in Almere. Hier worden de kinderen (be)geleid door pedagogisch onderlegde leidsters die zich dagelijks optimaal inzetten voor de kinderen.

Onze kinderopvang in Almere heeft voor ieder kind de juiste activiteit

Kinderen hebben veel energie en dit moeten zij kunnen uiten in een activiteit waar zij veel plezier aan beleven. Binnen onze kinderopvang in Almere is hier optimaal rekening mee gehouden. Niet alleen zijn er tal van faciliteiten en activiteiten aanwezig, binnen en buiten, maar ook voor kinderen met een liefde voor dieren hebben wij de nodige mogelijkheden. Naast onze kinderopvang in Almere is een traditionele hooiberg te vinden. Hier zijn onder meer ook kippen, konijnen en vogels aanwezig. Samen met de leidsters van onze kinderopvang in Almere kunnen de kinderen de dieren verzorgen en alle aandacht geven.

Contact

Onze kinderopvang in Almere is huiselijk, kleinschalig en vooral ook heel gezellig. Neemt u gerust eens een kijkje op onze website, wanneer u meer wilt weten over de kwaliteiten, diensten en mogelijkheden van onze kinderopvang in Almere. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. U kunt dan bellen naar 06 – 22 63 73 54 of gebruik maken van het online contactformulier. U bent van harte welkom.