» Kinderopvang Almere Poort

Kinderopvang Almere Poort

Bent u op zoek naar een kinderopvang in Almere Poort, waar de kinderen zich optimaal kunnen vermaken met leeftijdsgenootjes en met de aanwezige dieren? Dan bent u aan het juiste adres bij KinderCentrumAlmere (KCA). Onze kinderopvang in Almere Poort is gevestigd in een sfeervolle boerderij, waar buiten, rond de hooiberg, onder meer konijnen, vogels en kippen te vinden zijn. Uiteraard zijn er binnen ook tal van mogelijkheden voor de kinderen op zich optimaal te kunnen vermaken in onze kinderopvang in Almere Poort.

In onze kinderopvang in Almere Poort staan de kinderen centraal

Onze pedagogisch onderlegde leidsters zetten zich dagelijks volledig in om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. Zij kunnen de dieren van de kinderopvang in Almere Poort helpen verzorgen, maar zich ook uitstekend vermaken met de Wii spelcomputer, in de kookhoek, de creatieve hoek of de leeshoek. Daarbij kunnen zij strijden om de winst rond de tafeltennistafel buiten bij onze kinderopvang in Almere Poort. Is het nodig huiswerk te maken in onze kinderopvang in Almere Poort? Dan is dit uiteraard ook mogelijk, eventueel onder begeleiding.

Contact

Alle kinderen tussen de 4 en 13 jaar zijn van harte welkom in onze kinderopvang in Almere Poort. Voor jongere kinderen is er ons kinderdagverblijf, waarover u ook meer informatie vindt op onze website. Wilt u meer weten over onze kinderopvang in Almere Poort? Bezoek onze website of bel vrijblijvend naar 06 – 22 63 73 54 voor meer informatie. Tevens kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij staan u graag te woord.