» Kinderdagverblijf De Boerderij

Kinderdagverblijf De Boerderij

Kinderdagverblijf De Boerderij is een sfeervolle, kleinschalige en huiselijke gelegenheid in Almere Poort. In de West-Friese boerderij, waarin Kinderdagverblijf De Boerderij gevestigd is, voelen alle kinderen onder de vier jaar zich gegarandeerd thuis en volledig op hun gemak. Er zijn twee horizontale groepen in Kinderdagverblijf De Boerderij. Dit betekent dat de kinderen in een groep zitten met leeftijdsgenootjes, in tegenstelling tot een verticale groep, waarbij alle kinderen tot vier jaar bij elkaar in de groep zitten. Wij hebben een groep van 0-2 jaar en een groep van 2-4 jaar, wat onder meer de ontwikkeling van kinderen bevordert.

De sfeer in Kinderdagverblijf De Boerderij

Kinderdagverblijf De Boerderij is ontstaan uit de liefde voor werken met kinderen. Kinderen brengen dan ook veel vrolijkheid, blijdschap en enthousiasme met zich mee. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat de kinderen die Kinderdagverblijf De Boerderij bezoeken zich helemaal thuis voelen en zich optimaal kunnen vermaken op de manier zoals zij het willen. Wij bieden dan ook tal van mogelijkheden voor de kinderen om actief bezig te zijn op hun eigen(wijze) manier. Daarbij zijn er uiteraard ook enkele dieren aanwezig bij Kinderdagverblijf De Boerderij, als kippen, vogels en konijnen. Deze dieren bevinden zich buiten, rond de traditionele hooiberg.

Contact

Wanneer u op zoek bent naar een leuk kinderdagverblijf in Almere, waar kinderen zich uitstekend kunnen vermaken met de dieren en leeftijdsgenootjes, dan bent u aan het juiste adres bij Kinderdagverblijf De Boerderij. Neemt u gerust even een kijkje op onze website, waar u meer informatie vindt over de kwaliteit en mogelijkheden van Kinderdagverblijf De Boerderij. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Vul het online contactformulier in of bel naar 06 – 22 63 73 54.