» Kinderdagverblijf Almere

Kinderdagverblijf Almere

Zoekt u een kinderdagverblijf in Almere en heeft u nog geen geschikte optie gevonden? Het is voor ouders uiteraard op de eerste plaats belangrijk dat er veel persoonlijke aandacht is voor ieder kind in het kinderdagverblijf in Almere. Daarnaast dienen er voldoende faciliteiten aanwezig te zijn voor de kinderen, om zich optimaal te kunnen vermaken op hun eigen manier. U bent van harte welkom bij Kinderdagverblijf De Boerderij in Almere, gevestigd in een sfeervolle West-Friese boerderij in Almere Poort.

Spelen met leeftijdsgenootjes in ons kinderdagverblijf in Almere

In ons kinderdagverblijf in Almere staat het welzijn van kinderen voorop. Voor kleine kinderen is het belangrijk dat zij alle gelegenheid hebben om op te trekken met leeftijdsgenootjes. Niet alleen omdat het erg leuk is, maar ook voor de ontwikkeling. Bij ons kinderdagverblijf in Almere vinden we het dan ook belangrijk dat de kinderen veel in contact komen met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Wij hebben dan ook twee horizontale groepen, een groep voor kinderen van 0-2 jaar en een groep voor kinderen van 2-4 jaar, in tegenstelling tot verticale groepen, waarbij kinderen tot vier jaar in dezelfde groep zitten. In Kinderdagverblijf De Boerderij in Almere is alle gelegenheid tot ontwikkeling met leeftijdsgenootjes.

Contact

Wilt u meer weten over ons kinderdagverblijf in Almere? Neemt u dan eens een kijkje op de website van KindercentrumAlmere (KCA), waar u meer informatie vindt over onze buitenschoolse opvang en ons kinderdagverblijf in Almere. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel dan naar 06 – 22 63 73 54 of vul het contactformulier op onze website in. Wij staan graag voor u klaar.