» Kinderdagverblijf Almere Stad

Kinderdagverblijf Almere Stad

Zoekt u naar een kinderdagverblijf in Almere Stad? Wanneer u op het internet op zoek gaat naar een geschikt kinderdagverblijf in Almere Stad, dan komt u werkelijk de meest uiteenlopende aanbieders tegen. Echter, het is voor u als ouder vooral belangrijk dat uw kind zich thuis voelt op het betreffende kinderdagverblijf in Almere Stad. Daarbij is het belangrijk dat er voor de kinderen voldoende mogelijkheden zijn om zich te vermaken en staan persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Een uitstekend kinderdagverblijf nabij Almere Stad, in Almere Poort

Wilt u gebruik maken van de diensten van een kinderdagverblijf in Almere Stad, maar heeft u nog geen geschikte optie gevonden? Neemt u dan ook even een kijkje op de website van KinderCentrumAlmere, KCA, waar u meer informatie vindt over ons gezellige kinderdagverblijf nabij Almere Stad, in Almere Poort. U kunt bij ons terecht wanneer u zoekt naar een kleinschalig, sfeervol en vooral ook liefdevol kinderdagverblijf nabij Almere Stad. Daarnaast bieden wij ook een uitstekende naschoolse opvang voor oudere kinderen in onze authentieke boerderij.

Contact

De kinderen die ons kinderdagverblijf nabij Almere Stad, in Almere Poort, bezoeken, kunnen zich optimaal vermaken met leeftijdsgenootjes. Wij hebben een groep voor kinderen van 0-2 jaar en een groep voor kinderen van 2-4 jaar. Uiteraard wordt de ontwikkeling van alle kinderen in ons kinderdagverblijf nabij Almere Stad gestimuleerd met diverse activiteiten. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en kwaliteiten? Maak dan gebruik van ons online contactformulier of bel naar 06 – 22 63 73 54.