» Kinderdagverblijf Almere Poort

Kinderdagverblijf Almere Poort

Voor een kinderdagverblijf in Almere Poort kunt u uiteraard op het internet op zoek gaan. U kunt dan ook op diverse adressen terecht wanneer u zoekt naar een kinderdagverblijf in Almere Poort. Echter, voor u als ouder is het belangrijk dat uw kind het optimaal naar het zin heeft en blij weer thuis komt vanaf het kinderdagverblijf in Almere Poort. De meeste kinderen voelen zich het beste thuis is een sfeervolle, gezellige en kleinschalige ruimte, waar zij alle gelegenheid hebben lekker zichzelf te zijn.

Kinderdagverblijf De Boerderij in Almere Poort

Wilt u gebruik maken van de diensten van een kinderdagverblijf in Almere Poort? Neemt u dan eens een kijkje op de website van KinderCentrumAlmere, waar u meer informatie vindt over Kinderdagverblijf De Boerderij in Almere Poort. Kinderen kunnen hier terecht in de Baby- en Dreumesgroep (0-2 jaar) en de Peuter- en Kleutergroep (2-4 jaar). Uiteraard worden beide groepen van ons kinderdagverblijf in Almere Poort geleid door ervaren, pedagogisch onderlegde leidsters.

Contact

Kinderdagverblijf De Boerderij in Almere Poort is gevestigd in een prachtige boerderij. Buiten, rond de echte hooiberg, kunnen de kinderen de leidsters helpen met het verzorgen van de kleine dieren. Zo zijn er kippen, konijnen en vogels aanwezig op ons kinderdagverblijf in Almere Poort. Heeft u interesse of wilt u meer weten over ons kinderdagverblijf? Bel dan naar 06 – 22 63 73 54 of maak gebruik van het online contactformulier.