» BSO Almere

BSO Almere

Zoekt u een BSO in Almere, waar uw kind in een huiselijke sfeer de uurtjes buiten school op een plezierige wijze kan doorbrengen? Dan gaat u naar BSO De Hooiberg in Almere. Bij ons staat het welzijn van kinderen voorop. Wij bieden de kinderen dan ook een omgeving die optimaal voorziet in alle basisbehoeften van kinderen die de hele dag op school hebben doorgebracht. De kinderen worden in onze BSO in Almere begeleid door pedagogisch onderlegde leidsters die zich dagelijks inzetten voor het plezier van de kinderen.

Volop plezier in onze BSO in Almere

In onze BSO in Almere is een ontspanningsruimte van ruim 120 m2 aanwezig. Hier vinden de kinderen onder meer een Wii spelcomputer, een kookhoek, een creatieve hoek en een leeshoek. Daarnaast is er de mogelijkheid begeleid te worden met het maken van huiswerk in onze BSO in Almere. Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook na schooltijd met klasgenootjes kunnen spelen. Daarom bieden wij tevens de mogelijkheid af en toe eens een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar onze BSO in Almere.

Contact

Onze BSO in Almere biedt op basis van goede samenwerkingsverbanden met (sport)verenigingen ook leuke en actieve bewegingsprogramma’s aan. Wij organiseren op gezette tijden bezoekjes aan diverse verenigingen, zodat ieder kind kan ontdekken waar de interesses liggen. In onze BSO in Almere zal ieder kind zich altijd optimaal kunnen vermaken. Wilt u meer weten? U kunt op onze website het contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken, op 06 – 22 63 73 54. Wij staan u graag te woord.