» Buitenschoolse opvang Almere

Buitenschoolse opvang Almere

Voor uitstekende buitenschoolse opvang in Almere bent u van harte welkom bij KinderCentrumAlmere (KCA). Wij hebben zowel een kinderdagverblijf als een buitenschoolse opvang in Almere, gevestigd in een sfeervolle boerderij in Almere Poort. Hier kunnen de kinderen de professionele leidsters helpen met het verzorgen van de kleine dieren rond de traditionele hooiberg, maar ook binnen zijn er tal van mogelijkheden voor de kinderen om zich bij onze naschoolse opvang in Almere optimaal te vermaken.

Buitenschoolse opvang De Hooiberg in Almere Poort

Binnen onze buitenschoolse opvang in Almere staat het welzijn en het plezier van de kinderen voorop. Wij bieden dan ook een huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht voor ieder kind in onze buitenschoolse opvang in Almere. Er is een groep voor kinderen van 4-8 jaar en een groep voor kinderen van 8-13 jaar. Zij kunnen zich dan ook uitstekend vermaken met leeftijdsgenootjes. Echter, er is ook voldoende gelegenheid voor de kinderen om zich even terug te trekken wanneer zij hier behoefte aan hebben. Daarbij kunnen zij gebruik maken van goede huiswerkbegeleiding in onze buitenschoolse opvang in Almere.

Contact

Alle kinderen tussen de vier en dertien jaar zijn van harte welkom bij onze buitenschoolse opvang in Almere. In onze kleinschalige boerderij zullen zij zich snel thuis voelen en zich uitstekend kunnen vermaken met alle activiteiten en faciliteiten en natuurlijk met de andere kinderen in onze buitenschoolse opvang in Almere. Kinderen jonger dan vier jaar zijn welkom in ons kinderdagverblijf. Wilt u meer informatie of heeft u interesse? Bel dan naar 06 – 22 63 73 54 of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.