» Buitenschoolse opvang Almere Poort

Buitenschoolse opvang Almere Poort

Voor buitenschoolse opvang in Almere Poort bent u aan het juiste adres bij KinderCentrumAlmere (KCA). Op onze locatie vindt u zowel Kinderdagverblijf De Boerderij als Buitenschoolse Opvang De Hooiberg in Almere Poort. Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen op onze website, waar u de meest uiteenlopende informatie vindt over ons kinderdagverblijf en onze buitenschoolse opvang in Almere Poort.

Welkom in onze buitenschoolse opvang in Almere Poort

Wij vinden het zeer belangrijk dat kinderen zich goed kunnen vermaken in onze buitenschoolse opvang in Almere Poort. Op De Hooiberg bieden wij dan ook een omgeving die volledig voorziet in alle basisbehoeften van kinderen die de hele dag naar school zijn geweest. Zo vindt u in onze buitenschoolse opvang in Almere Poort een 120 m2 grote ontspanningsruimte, met onder meer een creatieve hoek, een kookhoek, een Wii spelcomputer en een leeshoek. Buiten is een speelhuis en een tafeltennistafel. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid de kinderen te begeleiden met het maken van huiswerk in onze buitenschoolse opvang in Almere Poort.

Contact

In onze buitenschoolse opvang in Almere Poort worden de groepen begeleid door twee zeer ervaren, pedagogisch onderlegde, leidsters. Plezier met leeftijdsgenootjes staat bij ons zeer centraal. Wij bieden de kinderen dan ook de mogelijkheid af en toe een vriendje of vriendinnetje van school mee te nemen naar onze buitenschoolse opvang in Almere Poort. Heeft u interesse in de diensten van De Hooiberg? Bel dan naar 06 – 22 63 73 54 of maak gebruik van het online contactformulier. U bent van harte welkom.