» BSO Almere Poort

BSO Almere Poort

Zoekt u een BSO in Almere Poort? Neemt u dan even een kijkje op de website van KinderCentrumAlmere (KCA). Binnen onze BSO in Almere Poort staat het plezier van de kinderen voorop. Wij bieden hen dan ook een plezierige omgeving in en rond onze boerderij. In onze BSO in Almere Poort kunnen kinderen terecht voor voorschoolse, tussen- en naschoolse opvang. Er zijn twee groepen; een groep voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar en een groep voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar.

Alle kinderen zijn welkom in onze BSO in Almere Poort

Onze BSO in Almere Poort, De Hooiberg, is gevestigd in een West-Friese boerderij. Hier vinden de kinderen een huiselijke omgeving met tal van activiteiten. Door de kleinschaligheid van onze BSO in Almere Poort voelen alle kinderen zich snel thuis. Persoonlijke aandacht en gezelligheid zijn dan ook enkele kernwoorden die bij onze BSO in Almere Poort passen. De kinderen hebben alle gelegenheid met vriendjes en vriendinnetjes te spelen, maar er is ook de mogelijkheid voor ieder kind zich even terug te trekken.

Contact

Onze BSO in Almere Poort wordt omringd door kleine huisdieren, waardoor het huiselijke gevoel versterkt wordt. Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen op de website van onze BSO in Almere Poort, wanneer u nog op zoek bent naar een goede kinderopvang. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel dan naar 06 – 22 63 73 54 of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.